Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

7 fotók

Guruljon az Élet a pihenő HELY étterem

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Guruljon az Élet a pihenő HELY étterem

A Csopak-Füred közötti bicikliút mentén, rálátással a szürkemarhákra mindig is ott állt a ház, ahol gyakran álltak meg biciklisek pihenni, vizet kérni. Ezt a helyet az isten is betérőnek teremtette, erre a Thaiföldről hazatelepült tulajdonosok is hamar rájöttek. A házaspár igazi hippitanyát alakított ki, vannak függőágyak, mini kilátók, sátrak, amibe bekéreckedhetsz, meg ázsiai ruha-shop is, ahonnan nem lehet vásárlás nélkül távozni.


Üveges sör van, de jobb fröccsöt, vagy bodzás fröccsöt kérni, esetleg szörpöt és hideg limonádét felfrissülésnek. Mellé pedig az van, amit a háziak éppen készítenek: pestós szendvics, sajtos-bazsalikomos pizza, szóval energiadús útravalók az út további részére. Már ha tovább tudsz indulni, mert a Kerekedi-öblöt bámulva könnyen ott ragadhat az ember az egyik nyugágyban.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás