A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fénykép
Térképen

Információ Gusto Étterem

Gusto étterem Gyula város gyönyörű történelmi belvárosában a Városház utcában található, befogadó képessége 30 fő, amely alkalmas családi ünnepek és üzleti ebédek megtartására is egyaránt. Törekedtek, hogy a környezethez illő elegáns, de funkcionálisan jól használható belső részt alakítsanak ki a vendégek számára. Az étteremhez tartozik egy különleges belső mediterrán jellegű kerthelyiség, amely tökéletes hangulatot biztosít akár 60 fő részére. Utcafronti kis terasz akár 12 fő részére is alkalmas, akik szeretnek egy vacsora vagy ital elfogyasztása közben a városban gyönyörködni.


Az étlap többnyire a nemzetközi konyhát képviseli, de megtalálhatóak a magyar konyha remekei is. A hét munkanapjain, bőséges és változatos menü ajánlatattal várják a vendégeket, házias ízekkel és családias légkörrel.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő