Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

7 fotók

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Hajógyár Étterem

A balatonfüredi Hajógyári Kikötő étterme az egyik legjobb panorámát kínálja közvetlenül a Balaton partján. Mi lehet jobb, mint a meleg nyári napokon a teraszon ülve nézni a vízen ringatózó hajókat, miközben finomabbnál finomabb ételeket fogyaszthatunk? Az étteremben reggelire, ebédre és vacsorára is várják a vendégeket, így mindegy melyik napszakban érkeztek, gondosan összeállított kínálat fogad. Akik hajóval közelítik meg az éttermet, 3 órán keresztül ingyenesen használhatják a kikötőt. A családi és baráti társaságok mellett céges rendezvényeket is szívesen fogadnak a rendezvény- és konferenciateremben, de a kikötő esküvőhelyszínnek sem utolsó.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás