A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak minimálisan 2021. Március 15.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

2 fényképek

Halácsi Major - Szeged étterem

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ Halácsi Major - Szeged étterem

A Halácsi Major Szeged belvárosától néhány percnyire található nyugodt, természetközeli helyszínen. Könnyen megközelíthető, mégis lehetőséget biztosít arra, hogy kiszakadjon a nagyvárosi nyüzsgésből. Éppen ezért tökéletes választás céges-, és családi rendezvények lebonyolításához.

Legyen szó szűkebb körű rendezvényekről, vagy nagyszabású eseményekről, a Halácsi Major ideális helyszíne lehet bármelyiknek, ugyanis akár 500 fő befogadására is alkalmas! 


Finom, bőséges ételek kiváló szakácsmester konyhájából, kellemes környezet, udvarias kiszolgálás, amit kínálunk. Igény szerint pedig a rendezvény szervezésében is segítünk. Számos szolgáltató céggel állunk partneri kapcsolatban. Így komplex szolgáltatásokkal várjuk az érdeklődőket: szálláshely, dekoráció, személyszállítás, zenekar. Nálunk mindent egy helyen megtalál. Több éves tapasztalatunk, segítőkész csapatunk pedig garanciát jelent az elégedettségre.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő