Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

2 fotók

Halácsi Major - Szeged étterem

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Halácsi Major - Szeged étterem

A Halácsi Major Szeged belvárosától néhány percnyire található nyugodt, természetközeli helyszínen. Könnyen megközelíthető, mégis lehetőséget biztosít arra, hogy kiszakadjon a nagyvárosi nyüzsgésből. Éppen ezért tökéletes választás céges-, és családi rendezvények lebonyolításához.

Legyen szó szűkebb körű rendezvényekről, vagy nagyszabású eseményekről, a Halácsi Major ideális helyszíne lehet bármelyiknek, ugyanis akár 500 fő befogadására is alkalmas! 


Finom, bőséges ételek kiváló szakácsmester konyhájából, kellemes környezet, udvarias kiszolgálás, amit kínálunk. Igény szerint pedig a rendezvény szervezésében is segítünk. Számos szolgáltató céggel állunk partneri kapcsolatban. Így komplex szolgáltatásokkal várjuk az érdeklődőket: szálláshely, dekoráció, személyszállítás, zenekar. Nálunk mindent egy helyen megtalál. Több éves tapasztalatunk, segítőkész csapatunk pedig garanciát jelent az elégedettségre.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás