A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

5 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Halkakas Terasz étterem

A Halkakas teraszt még véletlenül sem a Veres Pálné utca szűk járdáján kell keresni, hanem egy jó adag sétával odébb, fenn a Széchenyi-hegyen. Az új egység, a nagytesótól függetlenül, a természet lágy ölén parkolt le modern food konténerével, amin egy hal nordic walkingozik, és – ami még fontosabb – ahol frissen sül a harcsagyros, a halburger, a pontyropogós vagy éppen a bivalyburger. Hogy az utóbbi tétel hogyan kerül a koncepcióba, jogos kérdés, egész egyszerűen gondolnak azokra is, akiket nem feltétlen a halételek motiválnak a hely felkeresésére. Jó hír, hogy nekik és mindenki másnak is kijut egy jó adag abból az utánozhatatlan szabadtéri hangulatból, amiben a tél utáni első fellélegzések, a napfürdők és a nyári lusta láblógatások keverednek hűs fröccsökkel és illatozó harapnivalókkal.


További mutatása

Legújabb értékelések

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva