A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ HB Lounge & Bar

A Budai Vár új színfoltja garantáltan levesz a lábatokról! A háttérben duruzsol a kellemes lounge zene és a nagy üvegablakokon át kényelmes fotelekből tárul elénk a lélegzetelállító kilátás az egész városra.
Közvetlenül a Halászbástya legnagyobb erődítménye mellett, az árkádok alatt került kialakításra a HB Lounge&Bar, mely egész évben várja vendégeit. 


12:00 órától változatos bistro ételek, az étlapon mindenki találhat valami fogára valót, legyen szó akár egy könnyű salátáról vagy egy bélszín steakről ebédre vagy vacsorára. Kiváló alapanyagokból, modern konyhatechnológiával, a legjobb szakemberek segítségével készítik el a fogásokat.
Az itallapon a frissítő limonádék, smoothiek, különleges koktélok és pálinkák mellett a szezonális italok is mindig helyet kapnak. 


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva