A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fénykép
Térképen

Információ Hegyi Csárda

Balatonlellén, a Kishegyen található a Hegyi Csárda. A kanyargós úton fölfelé már gondolhatjuk, hogy egy nem mindennapi panoráma fogad minket a teraszról. Szép időben akár a Badacsonyig is ellátni, ami naplementekor tökéletes fotózási lehetőséget kínál. A szívélyes fogadtatás és a családbarát környezet nagyon kellemes hangulatot kölcsönöz a csárdának. A kínálatban olyan magyaros fogások szerepelnek, mint a libacomb medvehagymás törtburgonyával és párolt lilakáposztával vagy a mákosguba - természetesen újragondolt köntösben. Gulyást ne keressünk az étlapon, ez a vendéglő minden ízében klísémentes szeretne maradni. Az italok között a házi szörpök viszik a prímet, büszkeségük a bodza, amit saját maguk termesztenek és készítenek. A pálinkákat a Panyolay Pincészet biztosítja, de érdemes kiemelni a saját teresztésű és előállítású Irsai Olivér szőlőpálinkát is, amelyet vétek volna kihagyni.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva