A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fénykép
Térképen

Információ Hotel Sopron Étterem és Borház

Hotel Sopron, a hangulatos, négycsillagos szálloda méltán elismert, első osztályú étterme kellemes, hangulatos környezetben biztosítja a bőséges büféreggelit, és várja vendégeit a’la carte, menü, ill. megfelelő létszám esetén büfé formában. Nemzetközi étlapot helyi ízekkel gazdagították. Ebédek, gyertyafényes esték a medence melletti árnyas teraszon. A kellemes vacsorát igény szerint zenés - táncos mulatság kísérheti. Cégér nem kell Sopronnak, pláne nem a jó bornak!
Különleges utazásra hív a 300 éves borház, a soproni poncichterek legnemesebb borainak varázslatos világába. Méltán elismert, első osztályú étterem a napi étkezések mellett protokoll és kötetlen rendezvények, családi ünnepek ideális helyszíne. Max. kapacitás: étterem 350 fő, Kék Szalon 40 fő

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva