Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

5 fotók

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Hús-megálló étterem

"Különleges , nemzetközi ízvilágot kínálunk, ahol minden ételt megpróbálunk úgy elkészíteni , mint ahogy ott készítik, ahonnan az származik. Ahol csak lehet elkerüljük a nagyüzemben előkészített ételeket, tartósítószer mentes , saját recept szerinti fűszerkeverékek használatával állítjuk elő ételeinket. Mindehhez helyi, elismert „mesterek” termékeit használjuk fel, mint az a szomszédos Szentistváni hűs üzletben idősebb , és ifjabb Koch Antal által készített húskészítmények vagy a Pokol Tüze pékség kemencéjében sült finomságok."

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva