A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak minimálisan 2021. Március 15.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép
Térképen

Információ IKON Street étterem

"Régen még csak tervezgettük, milyen jó lenne egy minőségi street food hely, ahol mindenki újra megszerethetné az eredeti, kívül ropogós, belül szaftos debreceni párost, és megmutathatnánk, milyen egy valóban házi burger. És akkor elkészültek az IKON Street büfékocsik, melyekkel azóta is járjuk az ország nagy fesztiváljait, gasztro-kiállításait: jártunk már – többek között – a Szigeten, a Balaton Soundon, a Gourmet Fesztiválon és a Food Truck Showkon. Ez alatt megismerték és megszerették a Debrecenizőt. Aztán jöttek az új ötletek és az elképzelés egy belvárosi gyorsétteremről. Végül bővített választékkal, nagy reményekkel belevágtunk, és úgy tűnik, jól tettük."

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő