A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

7 fénykép

Ínyenc Kert Étterem és Kávéház

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Ínyenc Kert Étterem és Kávéház

Századfordulón Fahn dinasztia által alapított vendéglő megidézi a századfordulós óbuda szellemét bár csak képekben. A magyaros konyha mellett, pikáns halételekkel is megtalálhatók az étlapon. Ha egy könnyed délutáni betérőre vágyna, a kávézóban kiváló minőségű kávék mellett, élő sportközvetítéseket is láthat. A gasztronómia szerelmesei a színes ételsor mellett ízelítőt kaphatnak élő cigányzenés esteken, folklór bemutatóval fűszerezve. Nyáron, jó idő esetén ugyanezen programok a kertben felállított színpadon kerülnek megrendezésre. Jazzkedvelőknek tematikus estéket szerveznek. Az étterem kutyabarát, így bátran viheti el házi kedvencét is.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva