A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

5 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Istambul Török Étterem

Az étterem közel 10 éve üzemel. Többször volt átalakítva, kibővítve, míg elnyerte ezt a barátságos alakját.

Két szinten várják a vendégeket. A felső étterem rész több mint 100 férőhelyes, míg az alsó szinten 70 üllőhelyes, kimondott keleti hangulatú kávézó várja vendégeket. Török kávék, török teák és vízipipák bőséges választéka mellet, kellemesen töltheti el idejét barátai vagy akár egy könyv társaságában. Tavasztól nyár végéig több mint 50 férőhelyes teraszon is várják a vendégeket, ami egy igazi kis zöld oázis szerepét tölti be a Körút rohanásában.


Az étlapon naponta kétszer változó, legalább 30 különféle étel, kiemelt szerepet töltenek be kebabok, ami szendvics vagy tál formájában kínálnak. A vendégek kedvence között szerepelnek sis kebabok, azaz roston sültek, választható, csirke, vagy bárány húsból. Vegetáriánus vendégeket nem csak salátával, hanem ínycsiklandozó meleg étellel is kínálják.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő