A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

8 fénykép
Térképen

Információ Ízes Ház étterem

Party Szervíz!
Házhoz szállítás. Rendezvény szervezés! 


"A szabadban való sütés-főzés nosztalgiáját szeretnénk biztosítani. A mai napig a nyári esték egyik leghangulatosabb programja a kerti grillezés.

Szeretnénk a helyi hasonló jellegű szórakozóhelytől eltérő kikapcsolódási lehetőséget nyújtani vendégeink számára. Egy tökéletes nyári romantikus, gyertyafényes vacsorához, vagy egy baráti grillpartihoz vagy bográcsoláshoz.

Ez a kellemes nyári délután estébe nyúló program, csakis akkor lesz sikeres, ha vendégeinknek egy igazi gasztronómiai élményt nyújtunk. Kívánságuk szerint frissen grillezzük a különböző pácokban érlelt húsokat, házi kolbászkülönlegességeket, zöldségeket. De helyet adunk annak is, hogy mindenki saját magának készítse el ételeit a grill lapokon.Ars poeticank:


Vendégeinket olyan szinten kielégíteni amilyen elvárásokkal betértek hozzánk."

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő