Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

9 fotók

Orchidea Cukrászda - Jagyutt Cukrászat

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Orchidea Cukrászda - Jagyutt Cukrászat

Balassagyarmaton, a Jagyutt Cukrászat és általa működtetett Orchidea Cukrászda gyökerei, az 1950-es évekig vezethetők vissza. Az alapítók, Jagyutt Pál és felesége Németh Rozália oldalági rokonságai a vendéglátás számos területéhez köthetők. 

"Jagyutt Pál a felvidék híres cukrászdáiban sajátította el a cukrászmesterség alapjait, majd Budapesten élesítette tudását. Önálló cukrászdát 1948-ban Balassagyarmaton nyitott, amit az államosítás pár év után elvitt. Huszonöt év után, nyugdíjba vonulásának évében kezdte el tortadíszek készítésével újra az önálló cukrászi létet. Ez a családi vállalkozásban indult tortadísz készítés 1980-ra érett meg arra, hogy megnyíljon az első üzlet, Orchidea cukrászda néven. Azóta állandó a fejlődés az
épületekben, gépezettségben, a barátságos hangulatú berendezésekben, de legfőképpen a szakmai tudásban, amit a tálcákon kínált süteménycsodák bizonyítanak,amik messzire elviszik hírét. 

Jagyutt Péter az összegyűjtött tudás, tapasztalás birtokában sok országos és nemzetközi versenyen megmérette magát, melynek eredménye sok-sok díj, elismerés. Ő megyénk első cukrászmestere is.

Már a szakmagyakorlás kezdetekor megjelenik igénye a tudás átadása iránt, szakoktató a balassagyarmati és a salgótarjáni Kereskedelmi és Vendéglátó Iskolában.
"

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás