Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

9 fotók

Orchidea Cukrászda - Jagyutt Cukrászat

Bajcsy-Zsilinszky utca 12, Balassagyarmat
· Jelenleg zárva (09:00 - 18:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Orchidea Cukrászda - Jagyutt Cukrászat

Balassagyarmaton, a Jagyutt Cukrászat és általa működtetett Orchidea Cukrászda gyökerei, az 1950-es évekig vezethetők vissza. Az alapítók, Jagyutt Pál és felesége Németh Rozália oldalági rokonságai a vendéglátás számos területéhez köthetők. 

"Jagyutt Pál a felvidék híres cukrászdáiban sajátította el a cukrászmesterség alapjait, majd Budapesten élesítette tudását. Önálló cukrászdát 1948-ban Balassagyarmaton nyitott, amit az államosítás pár év után elvitt. Huszonöt év után, nyugdíjba vonulásának évében kezdte el tortadíszek készítésével újra az önálló cukrászi létet. Ez a családi vállalkozásban indult tortadísz készítés 1980-ra érett meg arra, hogy megnyíljon az első üzlet, Orchidea cukrászda néven. Azóta állandó a fejlődés az
épületekben, gépezettségben, a barátságos hangulatú berendezésekben, de legfőképpen a szakmai tudásban, amit a tálcákon kínált süteménycsodák bizonyítanak,amik messzire elviszik hírét. 

Jagyutt Péter az összegyűjtött tudás, tapasztalás birtokában sok országos és nemzetközi versenyen megmérette magát, melynek eredménye sok-sok díj, elismerés. Ő megyénk első cukrászmestere is.

Már a szakmagyakorlás kezdetekor megjelenik igénye a tudás átadása iránt, szakoktató a balassagyarmati és a salgótarjáni Kereskedelmi és Vendéglátó Iskolában.
"

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás