A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

2 fényképek
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ Jobb Mint Otthon vendéglő

A JMO 1992-óta mûködõ tradícionális egyetemista szórakozóhely, amely többször megújult a mûködése óta, és dolgozói folyamatosan arra törekszenek, hogy a fiatalok minél jobban érezzék magukat vendégként.


Jelenleg 6 csocsó üzemel. Wifi internet, és tv lehetõség is van.


Különálló termeik bérelhetõk születésnapi, diploma osztó, legénybúcsú vagy egyéb bulikra, rendezvényekre. Több mint 70 féle rövid itallal, széles sörválasztékkal és koktélokkal várják a kedves vendégeket, pénztárca-barát árakon, állandóan megújuló akciókkal.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő