A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

9 fénykép
Térképen

Információ John Bull Pub - Szeged

Színes ízvilág, ínyenc ételek jellemzik az étlapot. A pub az európai tradíciók mellett a magyar hagyományok tiszteletben tartásával törekszik megfelelni még a legkifinomultabb ízvilágú Gourme-k számára is.


Betérve a Pubba egy pohár ital mellett beszélgethet barátaival, üzletfeleivel, vagy szurkolhat kedvenc csapatának plazmatévéink előtt.


Az egyedi kialakítású borospincében megkóstolhatja méltán híres borvidékek nemes nedűit. Borvacsorák alkalmával megismerkedhet a legjobb borászatokkal. A fatüzelésű kemencében készült finomságainkkal felejthetetlen élményt szeretnének nyújtani önnek és barátainak.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva