A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

A pandemiás helyzet miatt bevezetett korlátozásokat követően, jelenleg Magyarországon az éttermek zárva tartanak, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

9 fénykép
Térképen

Információ John Bull Pub - Szeged

Színes ízvilág, ínyenc ételek jellemzik az étlapot. A pub az európai tradíciók mellett a magyar hagyományok tiszteletben tartásával törekszik megfelelni még a legkifinomultabb ízvilágú Gourme-k számára is.


Betérve a Pubba egy pohár ital mellett beszélgethet barátaival, üzletfeleivel, vagy szurkolhat kedvenc csapatának plazmatévéink előtt.


Az egyedi kialakítású borospincében megkóstolhatja méltán híres borvidékek nemes nedűit. Borvacsorák alkalmával megismerkedhet a legjobb borászatokkal. A fatüzelésű kemencében készült finomságainkkal felejthetetlen élményt szeretnének nyújtani önnek és barátainak.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva