Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

4 fotók
Fő utca 75, Budapest II, Budapest
· Jelenleg zárva (12:00 - 24:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Kacsa Étterem

A Kacsa Étterem Budán, a Várhegy lábánál elterülő Víziváros szívében, a Fő utca és Kacsa utca sarkán található. Már a Római korban itt áthaladó stratégiai vízi útvonalak, kikötő és élénk kereskedelmi élet miatt kapta ez a terület a Víziváros nevet, mely a mai napig sok helyen őrzi a kis utcák, régi idők hangulatát. A több mint 50 éve működő étterem is egy ilyen patinás épületben kap helyet. 1987-ben ez volt az első magántulajdonú étterem Budapesten.


A kínálatban a magyar konyha különlegességei mellett természetesen az étterem fő specialitásai, híres kacsaételei is szerepelnek, amelyekhez kiváló, kizárólag csak magyar pincészetekből származó borokat kínálunk.


Az étlapon a hideg előételektől a desszertekig 70 különböző fogás szerepel, melyek közül 9 a kacsaspecialitás. Az itt elköltött vacsora meghittségéhez minden este hangulatos élőzene ad különleges élményt.


A kedves, barátságos személyzet,a szép teríték, az élő muzsika, az elegáns környezet remek hangulatot teremt családi, baráti, romantikus és üzleti vacsorák elfogyasztásához.


Látogasson el az éttermünkbe és személyesen győződjön meg arról,hogy nem véletlenül ajánlják az éttermet a Top 10 angol és a Frommer's utazási magazinok első helyen a Fine Dining Restaurants kategóriában!

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás