A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

A pandemiás helyzet miatt bevezetett korlátozásokat követően, jelenleg Magyarországon az éttermek zárva tartanak, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

9 fénykép
Térképen

Információ Kapca Kávézó-Bisztró

2013-óta "fiatalos" lendülettel megújult Szegeden a Kapca kávézó és bisztró, amivel igen sajátos dizájnnal lett berendezve.

A bejárat előtt az elzárt udvaron nyári kiülős rész található. Nagyobb sport eseményekkor (foci EB, VB, Olimpia) egy projektoros kivetítőt is kiraknak az udvarra, valamint nyaranta egy kinti pult is működik.

Belépve balra a pult, jobbra egy nagyobb leülős rész. Maga a belső rész sok teret ad a kultúrának. A falak fiatal festők munkáival vannak kidíszítve. A feles poharak és teás csészék egyedi kerámiás cserépből készültek. Valamint élőzenei fellépésekre is van lehetőség.

Fiatalos hely, nagy befogadó képességgel! Sörre,kávéra érdemes benézni!

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő