Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók
Arany János u. 13, Budapest V, Budapest
· Jelenleg zárva (18:00 - 22:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Kashmir Indiai Étterem

Kashmirt, amely részben India északi részében, részben Pakisztánban terül el, Kína, Nepál és Tibet szomszédságában, sokan a földi Paradicsomként tartják számon, amelyet a leggyönyörűbb és legmagasabb hegyek, mély völgyek és esőerdők öveznek. Nem csak természetes szépsége lenyűgöző, hanem kulturális hagyatéka és gasztronómiája is igen változatos, színes fűszerekben gazdag hagyományos ételekkel.

Az étterem megpróbálja visszaadni Kashmir szépségének az esszenciáját. A színes falak mélységes békét és örömöt sugároznak. A levegőben terjengő indiai fűszerek illata, kézzel festett motívumok, kellemes szórt fény és andalító indiai zene mind hozzájárulnak a kellemes, barátságos és meghitt légkörhöz. Kiváló indiai szakácsok, eredeti alapanyagok és barátságos kiszolgálás teszik teljessé az ottartózkodást.


Kashmir Indian Restauran is the representative of the authentic Indian cuisine in the heart of Budapest.


In recent years Budapest has been growing diversely and the tourism has been growing as well. At Kashmir the management obtained a balance of all the ingredients necessary for a good Indian restaurant experience. Excellent food as returning customers in a short period do say. The central location, the immaculate interior design, friendly service and the mystic in the atmosphere of the restaurant places it at the top.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás