A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak minimálisan 2021. Március 1.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

11 fénykép
Térképen

Információ Katedrális Étterem és Kávézó

A Katedrális Étterem és kávézó különleges helyen, a Szegedi Dóm Látogatóközpontjának szomszédságában, a Dóm altemplomának bejáratánál található.

Szeretettel várnak mindenkit. Azokat is akik csak egy kávéra térnek be és azokat is akik a konyha által készített ételekből szeretnének fogyasztani.


Napközben mediterrán ételekkel és finom kávéval várják a kedves vendégeket!


Az alapvetően könnyű, különlegességek mellett gondoltak a Látogató Központba betérő turistákra, zarándokra is. Nekik napi menüajánlattal állnak a rendelkezésükre. A zarándok menü 11 és 15 óra között vehető igénybe.


A hagyományos, hazai ízek kedvelőit sem hagyják választás nélkül. Magyaros kínálatukat folyamatosan frissítik.


Ay étterem kiemelten gyermekbarát! 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva