A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak minimálisan 2021. Március 15.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

8 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Kedveskrém étterem

Amikor beléptünk a Pékműhelytől néhány lépésre található üzlethelyiségbe a Csoki Csáki, Málna Menő és Vanilin Monroe fantázianevek hallatán jót mosolyogtunk. A fent nevezett fagymókok egyébként a Mesterházy Ákos által tervezett matricákon köszönnek vissza. A klasszikus, olaszos fém tárolóedényekben egyszerre tíz fagyit találunk. Csoki, vanília, citrom és málna mindig van a kínálatban, ehhez idénytől és a készítők kedvétől függően hat másik készül, nem mellesleg a szemünk előtt. A fagyikról általában elmondható, hogy egyszerűségükben nagyon jók, sőt a pesti mezőnyben ritkaságszámba menően nincsenek agyonédesítve. A téli időszakban helyben készült, házi süteményekkel készülnek

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő