Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

9 fotók
József Attila utca 2, Balatonfűzfő
· Jelenleg zárva (08:00 - 22:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Kék Öböl Étterem

Az 1996 óta működő éttermünk Balatonfűzfőn, a Balaton csúcsán, kellemes környezetben helyezkedik el. Változatos ételekkel, kitűnő ízekkel, kedves, udvarias személyzettel várjuk vendégeinket. A panoráma ablakos vendégteret kerthelyiség veszi körül, ahol a természetes növényzet megőrzésével hangulatos környezetet biztosítunk egy kellemes ebéd vagy vacsora elfogyasztásához.

Mindegy, hogy egy romantikus vacsoráról, családi rendezvényről, spontán ebédről legyen szó, mi mindig tárt karokkal várjuk régi és új vendégeinket. Éttermünk és panziónk is szívesen fogadja a családokat, baráti társaságokat, párokat, illetve az egyedül érkezőket egy laza, könnyed étkezésre, vagy éppen egy pihentető alvásra.

Vállaljuk céges megbeszélések, lakodalmak, születésnapok, szilveszter, családi rendezvények lebonyolítását is, igényes, családias környezetünkben. Fontos számunkra, hogy vendégeink érkezésétől egészen a távozásáig ottléte jó hangulatban teljen és emellett a lehető legmagasabb színvonalon történjen igényeik kielégítése, hiszen mi vagyunk a vendégekért, ők meg értünk.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás