Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fotók

Keszegsütő Debrecen étterem

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Keszegsütő Debrecen étterem

A Keszegsütő célja a hal és a halételek megkedveltetése, népszerűsítése. Ma már a legtöbb ember rendkívül kevés, komoly fizikai megterheléssel járó munkát végez, sokat ülünk a számítógép előtt, vagy éppen autóban. Ezért nagyon fontos, hogy magas minőségű, könnyen emészthető, élettanilag hasznos nyomelemekben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszert fogyasszunk. A heti kétszeri-háromszori halfogyasztás mellett teljesen feleslegessé válik a ma oly divatos táplálék kiegészítők jó része, arról nem is beszélve, hogy lényegesen olcsóbb is. Fontos kiemelni azt is, hogy a több ezer kilométert utaztatott fagyasztott halak helyett fogyasszunk inkább friss magyar halat, hiszen a hosszú ideig történő fagyasztás jelentősen ronthatja a termék beltartalmi értékét. Mindamellett meg kell említeni, hogy a friss édesvízi halak fogyasztása sokkal kisebb élelmiszerbiztonsági kockázattal is jár, mint bármely más állati fehérjeforrásé, legyen az pulyka, csirke, vagy akár tengeri hal.


A Keszegsütő ötvözi a magyar halak értékeit az évszázados magyar gasztronómiai hagyományokkal és ízekkel, a mai rohanó világ ritmusát felvéve a gyors kiszolgálással, így a magyar ember számára ismerős ízeket társítva az egészséges táplálkozással és a modern világ igényeivel.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva