Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

7 fotók
A térképen

Információ Keszegsütő Debrecen étterem

A Keszegsütő célja a hal és a halételek megkedveltetése, népszerűsítése. Ma már a legtöbb ember rendkívül kevés, komoly fizikai megterheléssel járó munkát végez, sokat ülünk a számítógép előtt, vagy éppen autóban. Ezért nagyon fontos, hogy magas minőségű, könnyen emészthető, élettanilag hasznos nyomelemekben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszert fogyasszunk. A heti kétszeri-háromszori halfogyasztás mellett teljesen feleslegessé válik a ma oly divatos táplálék kiegészítők jó része, arról nem is beszélve, hogy lényegesen olcsóbb is. Fontos kiemelni azt is, hogy a több ezer kilométert utaztatott fagyasztott halak helyett fogyasszunk inkább friss magyar halat, hiszen a hosszú ideig történő fagyasztás jelentősen ronthatja a termék beltartalmi értékét. Mindamellett meg kell említeni, hogy a friss édesvízi halak fogyasztása sokkal kisebb élelmiszerbiztonsági kockázattal is jár, mint bármely más állati fehérjeforrásé, legyen az pulyka, csirke, vagy akár tengeri hal.


A Keszegsütő ötvözi a magyar halak értékeit az évszázados magyar gasztronómiai hagyományokkal és ízekkel, a mai rohanó világ ritmusát felvéve a gyors kiszolgálással, így a magyar ember számára ismerős ízeket társítva az egészséges táplálkozással és a modern világ igényeivel.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás