Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

6 fotók
A térképen

Információ Kikötő Étterem

A századelőn élt világhírű magyar gasztronómiai szakember, Gundel Károly mottója cégünk filozófiája. A családi vállalkozást 1990-ben alapítottuk, így idén már a 21. évfordulónkat ünnepeljük. Az évfordulót különböző programokkal kívánjuk még színesebbé varázsolni. (július 23.-én 15 órától Halászléfőző verseny, a további programok még egyeztetés alatt vannak, a részletes információkat a későbbiekben közöljük.)


A Kikötő étterem Balatonakaliban, közvetlenül a hajóállomás mellett a 71-es főúttól 200 m-re, a község szívében található otthonos, gyerekbarát környezettel rendelkező, családias hangulatú kisvendéglő elsősorban a kisebb csoportok, rokoni összejövetelek ideális helyszíne. A Magyar mellett Német és Angol nyelvű étlapjainkon mintegy 100 étel közül választhatnak vendégeink, de csoportok és rendezvények számára természetesen bármilyen fogás elkészítését vállaljuk. Az étlapon a vendégek egyaránt megtalálják a magyar és az európai konyha remekeit. Az étterem a házi specialitásairól, a magyaros és halételeiről híres.

A tágas ingyenes parkolóból lehetőség nyílik egy kellemes sétát ejteni az étkezés után a Balaton partján.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva