Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

3 fotók
A térképen

Információ Kincses Bolt Csopak

Kiváló minőségű magyar kézműves termékeket árusító üzlet.
A Csopaki Kincses Boltban hitvallásunkhoz
is hűek tudtunk maradni. A bor mellett főleg magyar kistermelők által készített termékeket kínálunk. Feladatunknak tekintjük a magyarság hagyományainak megőrzését, a kihaló félben lévő manufaktúrák termékeinek újjászületését. A kiváló minőségű házi termékekkel sokaknak okozunk örömet. A gyerekek vagy az alkoholt nem fogyasztó
felnőttek málnából, eperből, bodzából, fekete szederből, levendulából készült házi szörpöket ihatnak nálunk. 

A Petrányi Pince kézműves borai mellé
töpörtyűkrémes kenyeret, házi pogácsát, vagy mangalicából, szürke marhából készült szalámit, kecskesajtot fogyaszthatnak. 

Egyedüli külföldi termékünk a Lavazza kávé
és finom tea fűből készült teáink. Espresso, capuccino, latte vagy nyáron jeges kávé elfogyasztása mellett Ön is megtapasztalhatja a csopaki Balaton part hangulatát. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva