Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

8 fotók
A térképen

Információ Király21

A Király21 beerhouse&grill étterem Pécsett a belváros szívében található a sétálóutca egyik legszebb részén. A hangulatos, történelmi épületben két terem lett kialakítva, két különböző stílusban, hogy minden generáció és baráti társaság, vagy akár családdal érkező vendég megtalálja a számára megfelelő közeget. Ennek szellemében tervezték meg étlapukat is, a többfajta, ritkaságnak számító csapolt sörökön, az amerikai sörházakra jellemző grill és steak ételek és pizzák igényes választékán kívül még különleges desszertjeik számítanak a vendégek kedvencei közé. Tavasztól-őszig pedig mediterrán udvari kerthelységükben és utcafronti teraszukon várjuk a kedves Vendégeket!


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás