A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

8 fénykép
Térképen

Információ Király21

A Király21 beerhouse&grill étterem Pécsett a belváros szívében található a sétálóutca egyik legszebb részén. A hangulatos, történelmi épületben két terem lett kialakítva, két különböző stílusban, hogy minden generáció és baráti társaság, vagy akár családdal érkező vendég megtalálja a számára megfelelő közeget. Ennek szellemében tervezték meg étlapukat is, a többfajta, ritkaságnak számító csapolt sörökön, az amerikai sörházakra jellemző grill és steak ételek és pizzák igényes választékán kívül még különleges desszertjeik számítanak a vendégek kedvencei közé. Tavasztól-őszig pedig mediterrán udvari kerthelységükben és utcafronti teraszukon várjuk a kedves Vendégeket!


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva