Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók

Kisharang Étkezde étterem

Október 6. utca 17, Budapest V, Budapest
· Jelenleg zárva (11:30 - 22:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Kisharang Étkezde étterem

A húsz éve töretlenül működő ici-pici kis üzletben hihetetlenül gazdag az ételválaszték a régi magyar konyha remekeiből. Itt minden hagyományosan készül, kitűnő alapanyagokból, tradicionális receptúrák alapján, kétkezi munkával, és a korunkban oly gyakran használt adalékanyagok, tartósítószerek, állományjavítók nélkül. !

Ha betér a vendég az étkezdébe, rögtön megragadja a helyiség hangulata, amely a piroskockás abroszoktól a vitrin mögött kiállított régi konyhai eszközökig a nagymama konyhájának hangulatát idézi, és az ízek, hát azok tényleg Nagyi konyhájának az ízei.

A mai felgyorsult világban, amikor mindenki rohan és ideges, érdemes itt egy pillanatra megállni és elfogyasztani egy finom ebédet vagy vacsorát, nyáron akár a teraszon is!


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás