Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

6 fotók

Kisharang Étkezde étterem

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Kisharang Étkezde étterem

A húsz éve töretlenül működő ici-pici kis üzletben hihetetlenül gazdag az ételválaszték a régi magyar konyha remekeiből. Itt minden hagyományosan készül, kitűnő alapanyagokból, tradicionális receptúrák alapján, kétkezi munkával, és a korunkban oly gyakran használt adalékanyagok, tartósítószerek, állományjavítók nélkül. !

Ha betér a vendég az étkezdébe, rögtön megragadja a helyiség hangulata, amely a piroskockás abroszoktól a vitrin mögött kiállított régi konyhai eszközökig a nagymama konyhájának hangulatát idézi, és az ízek, hát azok tényleg Nagyi konyhájának az ízei.

A mai felgyorsult világban, amikor mindenki rohan és ideges, érdemes itt egy pillanatra megállni és elfogyasztani egy finom ebédet vagy vacsorát, nyáron akár a teraszon is!


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás