A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

9 fénykép
Térképen

Információ Kistücsök Étterem

A Kistücsök a Balaton sztárétterme. A déli parton, Balatonszemes központjában, a 7-es út mellett több mint húsz éve működik Csapody Balázs étterme. A kockásabroszos vendéglőből indult Kistücsök az évek során a Balaton, sőt Magyarország egyik legismertebb éttermévé vált. Mindezt úgy, hogy megőrizte a kisvendéglős közvetlenségét: dizájnja a minimalista modernséget ötvözi a századfordulós hangulattal, modoros gipszdíszek nélkül. Étlapján a somogyi konyha inspirálta klasszikus ételek és különlegességek is megtalálhatóak, amelyekből degusztációs menü is választható.


Csapody Balázs él-hal a munkájáért: köszönti a vendégeket, személyesen felügyeli a főzést. Ha nem az asztalokat, a piacokat vagy a helyi termelőket járja, akkor külföldi sztárséfek és konyhaművészek konyháira kéredzkedik be trükköket és inspirációt szerezni.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva