A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

9 fénykép

Online foglalás

Ez az étterem elfogad online foglalásokat a Restu portálon keresztül.

Asztalfoglalás
Térképen

Információ Kistücsök Étterem

A Kistücsök a Balaton egyik legkedveltebb étterme. A déli parton, Balatonszemes központjában, a 7-es út mellett majd 30 éve működik Csapody Balázs és családjának étterme. A kockás abroszos vendéglőből indult Kistücsök az évek során a Balaton, sőt Magyarország egyik legismertebb éttermévé vált,mindezt úgy, hogy megőrizte a kisvendéglős közvetlenségét. Étlapján a regionális és szezonális balatoni és somogyi konyha inspirálta klasszikus ételek és különlegességek is megtalálhatóak, amelyekből kóstoló menü is választható.A borlapon több mint 600 féle bor található, sommelier kollégáink aktualizálják, frissítik a választékot, hogy a legszebb tételekkel találkozhassanak Vendégeink.


Jahni László főszakács és csapata folyamatosan keresi a régió legjobb alapanyagait, melyekből készülnek az aktuális , folyamatosan megújuló ajánlatok. 

Várunk mindenkit sok szeretettel:

Csapody Balázs és Csapody Kati/Hugi/

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva