Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók
Rege út 21, Budapest XII, Budapest
· Most nyitva (09:00 - 20:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Kőbüfé Étterem

A Kőbüfé éttermet mesésen körbeöleli az erdő, de azért könnyen megközelíthető. Ha szép az idő és a természet közelében szeretne maradni, ki lehet ülni a fa asztalokhoz, ha a hűvösebb napokon a kényelmes meleget választja, betérhet az épületbe, vagy kültéri, fóliával körülvett középutat is választhatja. Odabent a Viharbükk hangulatához hű atmoszféra fogadja majd: a falakon végig régi képek, plakátok, képeslapok sorakoznak, melyek nem csak az étterem történetén, de a helyi Gyermekvasút életútján is végig kalauzolják. Az éttermünk kiváló döntés szülinapi partik és egyéb rendezvények esetén is. Főleg gyermekprogramokat, zsúrokat érdemes itt tartani, mert nem csak vad, hal s mi jó falat akad, de alig tíz méterre a Kőbüfébtől egy tágas modern játszótér is található.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva