A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

9 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Kobuta

Kobuta – egy új budapesti japán étterem, ahol Takács Lajos elkészíti keleti ízvilágú ételeiket a japán szenvedély, szaktudás és precizitás jegyében.


Takács Lajos az elmúlt években elkövetett vargabetűk után visszatért, hogy az Olimpiában megkezdett úton tovább haladva, még jobban elmerülhessen a távoli Japán aprólékosságra, precizitásra és tökéletességre törekvő konyhájában.


A Nebuta étterem megnyitása előtt, a Kobutában jelentkezik rendszeresen minden hétköznap 12:00 és 15:00 között ebédmenüvel valamint csütörtökön és pénteken 18:00 és 22:00 között vacsoramenüvel. A menü ebédidőben tartalmaz 4-5 állandó fogást valamint választható menüsort 2 illetve 3 fogásból. Csütörtökön és pénteken vacsoraidőben több fogásos degusztációs menüsorral illetve állandó ajánlatokkal várjuk japán éttermünkben a Vendégeket. Kérjük nézze meg étlapunkat.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő