A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

9 fénykép
Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Kobuta

Kobuta – egy új budapesti japán étterem, ahol Takács Lajos elkészíti keleti ízvilágú ételeiket a japán szenvedély, szaktudás és precizitás jegyében.


Takács Lajos az elmúlt években elkövetett vargabetűk után visszatért, hogy az Olimpiában megkezdett úton tovább haladva, még jobban elmerülhessen a távoli Japán aprólékosságra, precizitásra és tökéletességre törekvő konyhájában.


A Nebuta étterem megnyitása előtt, a Kobutában jelentkezik rendszeresen minden hétköznap 12:00 és 15:00 között ebédmenüvel valamint csütörtökön és pénteken 18:00 és 22:00 között vacsoramenüvel. A menü ebédidőben tartalmaz 4-5 állandó fogást valamint választható menüsort 2 illetve 3 fogásból. Csütörtökön és pénteken vacsoraidőben több fogásos degusztációs menüsorral illetve állandó ajánlatokkal várjuk japán éttermünkben a Vendégeket. Kérjük nézze meg étlapunkat.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva