Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

8 fotók

Koczor Pincészet és Fogadó

Bocsár dúlő 0118/12., Balatonfüred
· Jelenleg zárva (12:00 - 22:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Koczor Pincészet és Fogadó

A pécselyi Derékhegyen közel kétszáz éve ültették az első szőlőtőkéket a Koczor-család ősei. Azóta sok idő eltelt, és mára kiteljesedni látszik az ő munkájuk. Megalakult ugyanis a Koczor Pincészet, ahol hivatásként tekintenek a borászatra és az egyre finomabb borok előállítására. A mesebeli környezetbe ágyazott pincészetben vendégszobák is helyet kaptak, így akár több napra is el lehet vonulni a Balaton-felvidéki nyugalomba. Aki egy jót akar enni, annak is érdemes ellátogatni Koczorékhoz, szerdától vasárnapig 12-22 óra között van konyhájuk. Magyar konyhára lehet számítani, imádott specialitásuk a Füredi Sistergős, azaz sült tarja krumplitócsniban, megszórva sajttal, megöntözve tejföllel.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás