Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

8 fotók

Információ Koczor Pincészet és Fogadó

A pécselyi Derékhegyen közel kétszáz éve ültették az első szőlőtőkéket a Koczor-család ősei. Azóta sok idő eltelt, és mára kiteljesedni látszik az ő munkájuk. Megalakult ugyanis a Koczor Pincészet, ahol hivatásként tekintenek a borászatra és az egyre finomabb borok előállítására. A mesebeli környezetbe ágyazott pincészetben vendégszobák is helyet kaptak, így akár több napra is el lehet vonulni a Balaton-felvidéki nyugalomba. Aki egy jót akar enni, annak is érdemes ellátogatni Koczorékhoz, szerdától vasárnapig 12-22 óra között van konyhájuk. Magyar konyhára lehet számítani, imádott specialitásuk a Füredi Sistergős, azaz sült tarja krumplitócsniban, megszórva sajttal, megöntözve tejföllel.

Rangsorolás Koczor Pincészet és Fogadó

Nyitvatartás

    • Hétfő
    • Zárva
    • Kedd
    • 12:00 - 22:00
    • Szerda
    • 12:00 - 22:00
    • Csütörtök
    • 12:00 - 22:00
    • Péntek
    • 12:00 - 22:00
    • Szombat
    • 12:00 - 22:00
    • Vasárnap
    • 12:00 - 22:00

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás