A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

8 fénykép
Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Kontakt Café

A kávé terén a Kontakt arra törekszik hogy az italokból a lehető a legtöbbet hozzák ki, ezért mindig precízen mérik az őrölt kávét a karban és az elkészült espresso tömegét is. Ezeket a beállításokat a kóstolás mellett refraktométerrel is ellenőrzik, így mondhatni, hogy semmit nem bíznak a véletlenre. A La Marzocco GS3-as kávégép mellett a másik fontos eszköz az őrlő, amellyel kapcsolatban nagyobb változásra készülnek, és a tervek szerint új dimenziók kapuit feszegetik majd még az espresso terén is. Többféle kávéval dolgoznak: jelenleg északi pörkölőktől válogattak olyan érdekes kávékat, mint a Drop Coffee (Svédország), La Cabra (Dánia), Koppi (Svédország), illetve Casino Mocca (Magyarország). Az aktuális pörkölő több kávéjából is tartanak kisebb készleteket a polcon, amelyeket lehet otthonra is vinni, illetve filterkávé készítéséhez szükséges felszerelés is bőven van a polcon, amelyek használatát természetesen szívesen megtanítják a profik. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő