A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

5 fénykép
Térképen

Információ Korona Étterem Eger

Koron Étteremben – a MAGYAR KIRÁLYOK termében- az étkezések alkalmával egy kis történelem órán is részt vehetnek a vendégek. Az étterem terasszal, belsőkerttel, látvány konyhával, a magyar ízek remekeivel, hangulatos vacsora estek otthonai.


A reggeli kínálat mellett igen nagy hangsúlyt fektet az étterem a főétkezések kínálatára is. A vendégek az a la carte étkezések mellett választhatják a büfé étkezéseket is a főétkezések idejére.

Az étterem csoportos rendezvények vagy konferenciák exkluzív környezetben történő lebonyolítását is vállalja. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva