Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

7 fotók
A térképen

Információ Kredenc - Balatonfüred étterem

"Submediterrán borozó-kávéház", szerintünk a környék legjobb borai (borbolti árakon is), Vega étel ajánlatok, curry pulled pork, délben-laza ebéd, délután-lassítás, este-sound system... kánikulában 15h-18h szieszta...borkorcsolyák, naponta frissülő egyszerű étel kínálat (vega is), pálinkák, szörpök, lekvárok, meg ilyenek...

Családi, otthonos hangulat, világ zene, általában szombat este élő jazz muzsika vagy acid-jazz djset vagy best of kredenc sound system... Esetenként spontán kialakuló "balkán disco" vagy "tango-salsa táncest" hangulatért felelősséget nem vállalunk viszont elég jól érezzük magunkat!

Tematikus gasztró eseményeinkre és az esti órákban az asztal foglalás erősen ajánlott!!!

Fontos továbbiakban, az is hogy a zárás előtt 15 perccel már nem fogadunk új vendégeket, illetve a már eleve részegen érkező vendégeket bocsi de nem áll módunkban kiszolgálni.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás