Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fotók

Kredenc - Balatonfüred étterem

Blaha Lujza u. 7, Balatonfüred
· Jelenleg zárva (12:00 - 22:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Kredenc - Balatonfüred étterem

"Submediterrán borozó-kávéház", szerintünk a környék legjobb borai (borbolti árakon is), Vega étel ajánlatok, curry pulled pork, délben-laza ebéd, délután-lassítás, este-sound system... kánikulában 15h-18h szieszta...borkorcsolyák, naponta frissülő egyszerű étel kínálat (vega is), pálinkák, szörpök, lekvárok, meg ilyenek...

Családi, otthonos hangulat, világ zene, általában szombat este élő jazz muzsika vagy acid-jazz djset vagy best of kredenc sound system... Esetenként spontán kialakuló "balkán disco" vagy "tango-salsa táncest" hangulatért felelősséget nem vállalunk viszont elég jól érezzük magunkat!

Tematikus gasztró eseményeinkre és az esti órákban az asztal foglalás erősen ajánlott!!!

Fontos továbbiakban, az is hogy a zárás előtt 15 perccel már nem fogadunk új vendégeket, illetve a már eleve részegen érkező vendégeket bocsi de nem áll módunkban kiszolgálni.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás