A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

45 fénykép

Online foglalás

Ez az étterem elfogad online foglalásokat a Restu portálon keresztül.

Asztalfoglalás

Értékelés La Fabbrica

Összesített:
  • Étel:
    2
  • Szolgáltatás:
    4
  • Környezet:
    5

Hiteles értékeléseknek nevezzük a valós látogatásokon alapuló értékeléseket. Az összesített értékelés kizárólag a hiteles értékeléseken alapul.

Hiteles

A tatárnak köze nem volt a tatárhoz sajnos, újragondolva sem. Ízvilága és állaga (bukdácsolt a kés a nagyobb húsdarabokon) is alul maradt az elvárttól. A bagett szelet pirítva kőkemény, ehetetlen volt. A sátras terasz részen kaptunk helyet, ami nagyon hideg volt. A fejemmel egy vonalban lévő pultnál folyton volt egy pincér, értelemszerűen a munkáját végezte, de nagyon zavaró volt hogy ott "matat" valaki. Desszertnek erdei gyümölcsös sajttortát kértem, 2 szem málna volt mindössze a gyümölcs benne. Inkább egy diós vagy grillázsos sajttortának nevezném. A borok kiválóak voltak, a személyzet kedves, de összességében csalódtunk.

Restu felhasználó
Ajánlott éttermek
Hasznos értékelés?
Igen
(0)

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő