A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

6 fénykép
Térképen

Információ La Mia Pizzeria & Ristorante - Szentendre

La Mia Pizzeria & Ristorante étterem 2013 májusában nyitotta meg kapuit a Kossuth Lajos utca 22. szám alatt Szentendre történelmi óvárosától mindössze öt perc sétára és két perc sétára a Szentendrei hév és buszvégállomástól. Az étterem egyik fő jellegzetessége a fatüzeléses látvány kemence, melyben a pizzák és kenyérlángosok készülnek. A cél, hogy a vendégek kellemes, családias környezetben barátságos kiszolgálás mellett kostólhassák meg a pizzákat, magyaros és nemzetközi ételeket, melyeket Szentendrén és környékén házhoz is szállítanak. 

 

Az étterem galériája kisebb családi összejövetelek, osztálytalálkozók és rendezvények lebonyolítására alkalmas, valamint itt található a gyerek játszó sarok is, hogy a legkisebbek is jól érezzék Magukat.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő