A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

8 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Lakatos Műhely étterem

A Lakatos Műhely egyik érdekessége, hogy az összes kolbász többségében a névadó találmánya, de más vonalat képvisel, mint a néhány méterrel odébb kolbászoló Kolbice. Hivatalosan büfé, mely – gluténmentes – főzelékekkel is igyekszik jóllakatni a csarnok első emeleti kis üzletébe betérőt. Alig néhány négyzetméteres hely ez piros-fehér és világosbarna színekre épülő retró hangulattal, papírra felírt menüvel, kézmosóval.

Ha a kolbászokat és a főzelékeket nem tartod elég fajsúlyosnak ebédre, és a hagyományos házias vonalból ennél inkább, akkor a sült csirkecombot ajánljuk rozmaringos-kacsazsíros újkrumplival vagy vadrizzsel, de az ínyencek a thai citromfüves csirkeragulevessel vagy alkalmanként a balzsamos paprikás bulgurrizottóval is feldobhatják a napjukat.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva