A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fénykép

LAMAREDA Étterem és Bisztró

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

Térképen

Információ LAMAREDA Étterem és Bisztró

Az 1800-as évek végétől az épület a „Kuster ház” néven került be a győri köztudatba és ekkor már az alsó rész népszerű étkezdeként működött.

A háborúk és az államosítás után a Győri ÁFÉSZ tulajdonába került üzletet Szalai Lajos irányította. A győri körökben „Öcsi bácsiként” emlegetett vendéglős a 70-es évek végére az ország egyik leghíresebb halászcsárdájává tette.

Az étterem 2001-ben került a jelenleg is üzemeltető család birtokába, a felújítás három évig tartott. A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtek egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát.

A 2017-es Gault&Millau étteremkalauz értékelése alapján az étterem ismét „egy szakácssapkát”, 14 pontot szerezve, továbbra is Győr és környéke legjobb étterme!

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő