A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

7 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Legelő Salátabár étterem

A Legelő azon egyszerű gondolat alapján jött létre, hogy pótolja a város és az ember saláta-területen tátongó hiányát, és egyben megteremtse az erre való igényt. Ennek egy olyan hely lett az eredménye, ahol egészséges dolgokat eszünk anélkül, hogy nyúlnak éreznénk magunkat. A Legelőben az előre kitalált menü mellett mi magunk is összeválogathatjuk a salátánkat. A pultban van minden, amit a veteményeskertben is megtalálnánk; paradicsom, uborka, sárgarépa, plusz még csicseriborsó, olajbogyó, sajt és magvak is. Külön kérhetőek még egyéb hús és halfeltétek, valamint öntetek, és innentől már csak a kreativitásunkon múlik, milyen mixet rakunk össze. Emellett persze létezik fix étlap is, ahol többek közt olyan előre kitalált fogások vannak, mint az Almás kéksajt saláta vagy a Cosmopolitan névre hallgató áfonya öntetes, meggyes, csirkemelles változat.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő