A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

Legjobb Brunch éttermek

Későn szeretné indítani napját, vagy egy lustálkodós vasárnapra vágyik? Semmi gond, kiérdemelte ezt. Hozza ki a legtöbbet a laza napból és élvezze a késői brunch-ot. A válogatottan finom hideg és meleg ételek, friss hal-, hús- és tojás ételek, melyeket egy pohár pezsgő vagy frissen facsart narancslé kíséretében fogyasztana el? Pusztán néhány kattintásnyira van Öntől! Vessen egy pillantást ezekre a remek helyszínekre Budapesten, ahol mesés villásreggelijét élvezheti!

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.