A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. December 11.-ig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

16 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Leila Café

A Leila Café a II. kerületben, a Batthyányi tértől 5 perc sétára, a Fő utca 67. szám alatt található, újonnan megnyitott coffee-to-go, elviteles kávézó. Nálunk egy olyan helyet találsz, ahonnan gyorsan elvitelre kérheted kávédat, forró italodat, juice-odat, szendvicsedet, paleo vagy gluténmentes süteményedet, hogy kellemesen induljon a nap. A környékbeli lakók, cégek és hivatalok dolgozóinak is nagyon praktikus választás, ha nincs idejük kávéjuk mellett üldögélve csevegni egy kávézóban, de szükségük van egy kis felfrissülésre és finom kényeztetésre. A Leila Café, coffee-to-go, egy kis családi vállakozás, amely minden igényt igyekszik kiszolgálni kávék, forró italok, juice-ok, szendvicsek és sütemények terén is.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő