A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

A pandemiás helyzet miatt bevezetett korlátozásokat követően, jelenleg Magyarországon az éttermek zárva tartanak, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

16 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

Térképen

Hasonló éttermek

  • Iron Bar
    Szent István körút 9., Budapest V, Budapest
Továbbiak mutatása

Információ Leila Café

A Leila Café a II. kerületben, a Batthyányi tértől 5 perc sétára, a Fő utca 67. szám alatt található, újonnan megnyitott coffee-to-go, elviteles kávézó. Nálunk egy olyan helyet találsz, ahonnan gyorsan elvitelre kérheted kávédat, forró italodat, juice-odat, szendvicsedet, paleo vagy gluténmentes süteményedet, hogy kellemesen induljon a nap. A környékbeli lakók, cégek és hivatalok dolgozóinak is nagyon praktikus választás, ha nincs idejük kávéjuk mellett üldögélve csevegni egy kávézóban, de szükségük van egy kis felfrissülésre és finom kényeztetésre. A Leila Café, coffee-to-go, egy kis családi vállakozás, amely minden igényt igyekszik kiszolgálni kávék, forró italok, juice-ok, szendvicsek és sütemények terén is.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő