A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

3 fényképek

Litea Könyvesbolt és Teázó

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Litea Könyvesbolt és Teázó

A Várnegyed egyetlen könyvesboltjának lényegét a posztmodern kultúroázis kifejezés adhatja vissza, hiszen funkciói túlmutatnak egy mezei könyvesbolton. A Litea egy kellemes olvasásra kitalált kávéház, modern dizájnnal kombinált cserépkályhás ücsörgő, zeneműbolt történelmi környezetben tea és szépirodalom széles választékával megbolondítva. A Fortuna-udvaron keresztül megközelíthető különlegesség elsősorban a magyar irodalom klasszikusait tartja polcain, de megtalálható még itt-ott a szakácskönyvtől az idegennyelvű kiadványokig sok minden.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő