Szolgáltatásaink biztosítása érdekében testreszabott hirdetéseket, valamint a megtekintések analizálására sütiket alkalmazunk. A weboldal használatával Ön egyetért ezekkel a felhasználási feltételekkel.. További információk
hozzáadás kedvencekhez Értékelés: Hamarosan
Értesültünk erről az étteremről, de még idáig nem érte el a megszabott minőségi kritériumot

Sajnos nem tudunk ebben az étteremben online asztalfoglalási lehetőséget biztosítani.

Ha telefonon kíván asztalt foglalni, az étterem telefonszáma a bemutatkozó oldalán megtalálható. Esetleg javaslatot küldhet nekünk további remek éttermekről.

LOLA Cukrászda

1954-ben, Balogh Lola által alapított családi vállalkozás-mely eredetileg a Görög utcában volt- közel 40 éve működik jelenlegi helyén a Dumtsa Jenő utca 5-ben.

A cukrászda a kezdetektől fogva hangsúlyt fektetett a minőségre , a természetes és tiszta alapanyagok felhasználására,- a fagylaltok és desszertek nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat -, így lett nem csak a környéken de országos szinten is elismert ..,

Az üzelt fő profilját a régi recept alapján készült, főzött házi fagylalt adja, de a kínálatban már hangsúlyos szerepet kapnak a pohárkrémek és egyedi desszertek is melyek a kornak megfelelő ízvilágban és technológiával készülnek, innen a mottó:” Múlt-jelen-jövő egy helyen”

A hagyományőrzés mellett követi az új egészséges táplálkozási trendeket, melyben az édesség különlegesen könnyű, ízében telt, de nem bűnös élvezet.

Hiba van ezen az oldalon? Írjon nekünk

Ezt az ajánlatot jelenleg ember figyeli.

Vigyázzon arra, nehogy elveszítsen egy jó asztalt!

HELY FOGLALÁSA