Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók
A térképen

Információ LOLA Cukrászda

1954-ben, Balogh Lola által alapított családi vállalkozás-mely eredetileg a Görög utcában volt- közel 40 éve működik jelenlegi helyén a Dumtsa Jenő utca 5-ben.

A cukrászda a kezdetektől fogva hangsúlyt fektetett a minőségre , a természetes és tiszta alapanyagok felhasználására,- a fagylaltok és desszertek nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat -, így lett nem csak a környéken de országos szinten is elismert ..,

Az üzelt fő profilját a régi recept alapján készült, főzött házi fagylalt adja, de a kínálatban már hangsúlyos szerepet kapnak a pohárkrémek és egyedi desszertek is melyek a kornak megfelelő ízvilágban és technológiával készülnek, innen a mottó:” Múlt-jelen-jövő egy helyen”

A hagyományőrzés mellett követi az új egészséges táplálkozási trendeket, melyben az édesség különlegesen könnyű, ízében telt, de nem bűnös élvezet.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás