Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

6 fotók

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Lounge Coffee

A “Lounge” angol szó, társalgó, előcsarnok, hall az elsődleges jelentése. Igei alakja is van, henyélést, semmittevést jelent - nem negatív értelemben. A világ nagyvárosaiban számos kávéház neve mellett szerepel ez a szó, volt hát elég forrás, amiből meríthettünk, amikor kis kávéházunk tervein dolgoztunk. A végeredményt mi nem értékelhetjük - tegyék ezt meg kedves vendégeink saját tapasztalataik alapján - reméljük nem okozunk csalódást. Köszönet illeti Veszeli Lajos festőművészt a festményekért és Szenthe Zoltánt a fotográfiákért és barátainkat munkájukért és ötleteikért. Már a nyitást megelőzően két fontos tényező határozta meg munkánkat: az elkötelezettség és a hit. Elkötelezettség a szigorú minőségi követelmények mellett, kínálatunk összeállításánál, szolgáltatásaink színvonalánál és munkatársaink motíválásánál. Hit abban, hogy városunk lakói és vendégei szívesen választják a Lounge-ot baráti, vagy üzleti találkozók szinhelyéül, és mind többen fedezik fel a következő néhány oldalon felsorolt ételek és italok között a megyszokottat, a kedvencet, vagy az újdonságot. Hisszük azt is, hogy általunk képviselt minőség és az elérhető árak együttes üzenete megtartja, illetve megteremti vendégeink igényét arra, hogy néhány percre nálunk pihenjenek meg a mindennapok rohanásában. Abban is bízunk, hogy - elkerülhetetlen - hibáinkból kedves vendégeink segítségével tanulunk és így leszünk képesek a továbbfejlődésre és az állandó megújulásra. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás