Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

6 fotók
Városház tér, Balatonalmádi
· Jelenleg zárva (08:00 - 20:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja meg hívni őket.

A térképen

Információ Lounge Coffee

A “Lounge” angol szó, társalgó, előcsarnok, hall az elsődleges jelentése. Igei alakja is van, henyélést, semmittevést jelent - nem negatív értelemben. A világ nagyvárosaiban számos kávéház neve mellett szerepel ez a szó, volt hát elég forrás, amiből meríthettünk, amikor kis kávéházunk tervein dolgoztunk. A végeredményt mi nem értékelhetjük - tegyék ezt meg kedves vendégeink saját tapasztalataik alapján - reméljük nem okozunk csalódást. Köszönet illeti Veszeli Lajos festőművészt a festményekért és Szenthe Zoltánt a fotográfiákért és barátainkat munkájukért és ötleteikért. Már a nyitást megelőzően két fontos tényező határozta meg munkánkat: az elkötelezettség és a hit. Elkötelezettség a szigorú minőségi követelmények mellett, kínálatunk összeállításánál, szolgáltatásaink színvonalánál és munkatársaink motíválásánál. Hit abban, hogy városunk lakói és vendégei szívesen választják a Lounge-ot baráti, vagy üzleti találkozók szinhelyéül, és mind többen fedezik fel a következő néhány oldalon felsorolt ételek és italok között a megyszokottat, a kedvencet, vagy az újdonságot. Hisszük azt is, hogy általunk képviselt minőség és az elérhető árak együttes üzenete megtartja, illetve megteremti vendégeink igényét arra, hogy néhány percre nálunk pihenjenek meg a mindennapok rohanásában. Abban is bízunk, hogy - elkerülhetetlen - hibáinkból kedves vendégeink segítségével tanulunk és így leszünk képesek a továbbfejlődésre és az állandó megújulásra. 

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás