Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az éttermek belső terei csak azon vendégek számára elérhetők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ellenkező esetben az étterem nem fogja tudja elfogadni asztalfoglalását.

3 fotók
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Mai Mano Kávézó

Budapest belvárosában és talán legszebb épületében, mór stílusban mai a manó. Nyüzsgő kávézó, törzsasztalok, kávé. Ajánlott hely.

A kávézó a Pesti Broadway egyik rendkívül karakteres , -semmivel össze nem keverhető- kávéháza a Mai Mano Kávézó. Ajtaján belépve alapvetően mór hangulatú, ugyanakkor emberközelien eklektikus helységbe érkezünk, ahol mindig barátságos a fogadtatás. Lehet szó egy jó könyv társaságában elfogyasztandó kávéról, baráti beszélgetésekről, bensőséges randevúról, vagy egy fesztelen, nyugodt, üzleti találkozóról, itt mindenki megtalálja a "saját" asztalát. A kora reggeli frissen croissant-ra éppúgy számíthat a betérő, mint az évszakhoz igazodó italokra és a legkülönfélébb kávékülönlegességekre. Vendégköre éppolyan színes és változatos mint a maga a kávézó. Megtalálhatóak köztük a színészek, séta közben betérő turisták és a Budapesten élő külföldiek egy része pedig már törzsvendégként jár haza. A 2002 decemberi nyitás óta a Mai Mano kávézó sok ember életének részévé vált, hiszen kevés helyen fogadják családtagként a vendéget.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás

Most nyitva