A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

3 fényképek
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Mai Mano Kávézó

Budapest belvárosában és talán legszebb épületében, mór stílusban mai a manó. Nyüzsgő kávézó, törzsasztalok, kávé. Ajánlott hely.

A kávézó a Pesti Broadway egyik rendkívül karakteres , -semmivel össze nem keverhető- kávéháza a Mai Mano Kávézó. Ajtaján belépve alapvetően mór hangulatú, ugyanakkor emberközelien eklektikus helységbe érkezünk, ahol mindig barátságos a fogadtatás. Lehet szó egy jó könyv társaságában elfogyasztandó kávéról, baráti beszélgetésekről, bensőséges randevúról, vagy egy fesztelen, nyugodt, üzleti találkozóról, itt mindenki megtalálja a "saját" asztalát. A kora reggeli frissen croissant-ra éppúgy számíthat a betérő, mint az évszakhoz igazodó italokra és a legkülönfélébb kávékülönlegességekre. Vendégköre éppolyan színes és változatos mint a maga a kávézó. Megtalálhatóak köztük a színészek, séta közben betérő turisták és a Budapesten élő külföldiek egy része pedig már törzsvendégként jár haza. A 2002 decemberi nyitás óta a Mai Mano kávézó sok ember életének részévé vált, hiszen kevés helyen fogadják családtagként a vendéget.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva