A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

9 fénykép
A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást..

Térképen

Hasonló éttermek

Továbbiak mutatása

Információ Maison Bistro

A pékműhelyként ismert ‘Spiegel Ház’ története egészen 1464-ig egy korabeli kádár és esztergályos céh működéséig nyúlik vissza. A Vár 1686-os ostromát követően 1701-ben vásárolta meg a romos épületet Spiegel Bernát, majd kis földszintes, barokk stílusú házat építtetett rá. A kosáríves kapu, amelynek záróköveit a sütőcéh jelvényei díszítenek a mai napig, az épület eredeti formáját tükrözi. Az épület alatt sziklába vájt kétszintes pincerendszer húzódik, ami jelenleg is a Vár legnagyobb egybefüggő pincéje.


1964-ben az utcafronti barokk formát megőrizve, az épületet vendéglővé alakították, ami ‘Régi Országház vendéglő’ néven Budapest legnépszerűbb szórakozóhelyévé vált. A helységek és szobák eltérő hangulatú berendezései, a kecses bútorok, a cserépkályhák, a Vígadó hagyományos magyar ételei, a kemence, a pincében kínált borok és az oly elhíresült paprikás-hagymás zsíroskenyér a ’90-es évek elejéig biztosította csak a Budai Vár üde, vidám hangulatát.


Évszázadok megannyi nyomát magán őrizve több, mint 20 év után nyitja meg emblematikus Nagy Zöld Kapuját a Castan Gasztronómiai Cégcsoport–hoz tartozó hajdani Spiegel Ház. A Maison bistro & hotel sajátos design világával tisztelettel hódol a történelmi helyszín és a gasztonómiai múlt előtt. Hangulatos Bistro, varázslatos boros pince, kellemes utcai terasz, 17 egyedien megtervezett szoba és a belső kert egy évszázadok óta dinamikusan változó, mégis értékmegőrző környezetben várja vendégeit.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva