Cookie beállítások

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

5 fotók
Kiss János altábornagy utca 59, Budapest XII, Budapest
· Jelenleg zárva (11:00 - 22:00) Étterem kezelése

Ezt az éttermet nem a tulajdonos kezeli, ezért az információk nem biztos, hogy naprakészek. Ön ennek az étteremnek a tulajdonosa vagy vezetője? Kattintson ide a kezeléshez.

Az étteremben elvitelre lehet rendelni

A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást

Próbálja felhívni őket, vagy tekintse meg a hasonló éttermeket és bárokat, melyek elfogadnak online asztalfoglalást.

A térképen

Hasonló éttermek

További mutatása

Információ Makk Hetes Vendéglő

Budán, Németvölgy szívében található a több évtizedes múlttal rendelkező családias, vendégszerető Makk VII. Vendéglő. Csendes, meghitt környezetben tölthet el pár órát itt, amit a nyári szezonban a kellemes, hangulatos kerthelység is lehetővé tesz.

Ideális környezetet családi események, baráti összejövetelek, üzleti megbeszélések, valamint csoportos és vállalati rendezvények lebonyolításához. Az étlap kínálatában olyan közkedvelt magyaros fogások szerepelnek, mint a Jókai bableves, a kis húsos fazék ecetes tormával, a vadas marhaszeletek zsemlegombóccal, vagy a rántott borjúláb. Házias jellegű ételek mellé nemes magyar borokat és csapolt sört kínálnak.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk.

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartás