A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

8 fénykép
Térképen

Információ Malomudvar Étterem Cukrászda

A Malomudvar Étterem Cukrászda Panzió és Rendezvényház, a Mátra kapujában, Gyöngyösön a Pesti út 57. szám alatt található.

Az étterem étlapján a tradicionális házias jellegű magyaros ételek és nemzetközi konyha ismertebb fogásai találkoznak és hozzáillő kiváló mátrai borokat kínálnak a betérő vendégeknek. Fontosnak tarják a közösség együttlétének az örömét, legyen az egyszerű családi, baráti étkezés vagy nagyobb rendezvény. Ezért lett a mottó „Egy hely ahol, jó lenni”.

A Malomudvar Cukrászda saját cukrászműhellyel rendelkezik. A Malomudvar Cukrászdát és a hozzá tartozó Kismalom Cukrászdát is kifinomult elegancia jellemzi. Naponta több mint ötvenféle süteménnyel, tortával várják a vendégeket, amelyek közt megtalálhatók a hagyományos klasszikus sütemények, mint például az eredeti recept alapján készülő dobostorta, valamint saját receptúra alapján készült termékek, mint például a malomtorta.


További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő