A sütik beállítása

A sütik kis szöveges fájlok, melyeket a Restu honlapjának felkeresésekor az Ön böngészőjébe mi, vagy partnereink oldalai elmentenek.

Bezár

Magyarországon az éttermek zárva tartanak 2020. április 11-éig, azonban sokan közülük házhoz szállítást és elvitelt vállalnak. Támogassa azokat az éttermeket, amelyek folytatják az étel készítést még ebben a nehéz időszakban is. Készítettünk egy listát ezekről a helyekről az Ön számára, amelyet folyamatosan frissítünk. Amennyiben van olyan hely, amely még nem szerepel a listánkon, örömmel vesszük, ha elküldi azt, az info@restu.hu címre.

5 fénykép
Térképen

Információ Mandara Café

A minimál bali stílus egyetlen balatoni nagykövete, a Mala Garden osztódással szaporodott, és közvetlenül az étterem mellett nemrég nyílt egy olyan egység, ami nyáron egy kávézó és egy étterem szerelemgyerekeként működik.
A kávézó és cukrászda névválasztása sem volt hétköznapi, hiszen a Mandara azaz magyarul a korallfa és annak különleges, tarajos, színpompás virága sem ismerős hazánkban. Ezt a színkavalkádot, változatosságot szeretnénk bemutatni a Mala Garden Hotel cukrászda és kávézójában, a Mandara Café & Lounge-ban.


A nyári főszezonban (június, július, augusztus) a süteményeken kívül bisztró jellegű ételekkel is várjuk vendégeinket.


Cukrász séfünk helyben készített süteményei a szezonalitásnak megfelelően válogatott alapanyagokból készülnek, odafigyelve arra, hogy csak a legjobb hozzávalók kerüljenek bele a süteményekbe, így például csak belga csokoládét használunk, aroma- és színezékmentes desszertjeink elkészítésénél.

További mutatása

Kérjük, jelezze a hibát

Hibás információt talált? Kérjük, jelezze nekünk!

Ezt az űrlapot a reCAPTCHA védi, és az űrlap elküldésével Ön elfogadja a Google Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi irányelveit.

Köszönjük

Köszönjük, hogy jelentette a problémát. Megpróbáljuk kijavítani amilyen gyorsan lehetséges.

Étterem hívása

Nem tudod felhívni az éttermet?

Nyitvatartási idő

Most nyitva